Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COM ATRAURE CLIENTS DE PROXIMITAT PER INTERNET

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una sessió formativa adreçada a petites empreses, botigues, comerços, assessories, tallers i qualsevol negoci que orienti els seus productes o serveis a un entorn de proximitat, per explicar com atraure clients mitjançant d’Internet.

 

En aquesta sessió formativa s’ensenyarà quines accions cal dur a terme dins i fora del web per aparèixer de forma eficaç. En concret, es parlarà sobre els principis generals d’una estratègia social, local i a través dels mòbils; com saber què fan els competidors a Internet, què cal tenir en compte en el propi web, com identificar les paraules que s’utilitzen per cercar una activitat o servei a Internet, l’optimització de GoogleMaps, la publicitat local a Internet, les xarxes socials en entorns locals i la mesura dels resultats amb Google Analytics.

El curs “Com atraure clients de proximitat per Internet” es farà el dimarts 10 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

La formació anirà a càrrec de l’empresa Think About Export i les persones interessades a assistir al curs s'han d'inscriure prèviament des d'aquest enllaç .

Vilafranca del Penedès, 12 de setembre de 2017
 

Destaquem