Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COM CREAR LA IMATGE DEL NOSTRE COMERÇ

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza un curs sobre aquesta temàtica adreçat a empreses del sector agroalimentari, comerços i persones emprenedores en general.

 

El Consell Comarcal és un punt d’assessorament del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. En el marc d’aquests programes, el Consell Comarcal ofereix assessorament a les persones emprenedores (legislació, seguretat alimentària, elaboració de productes, ajuts i subvencions) i organitza nombroses activitats formatives sobre comercialització dels diferents productes i millora de la qualitat.

El Consell Comarcal ha organitzat una nova acció formativa, el curs titulat “Com crear la imatge del nostre comerç”, amb l’objectiu de proporcionar eines i coneixements als participants sobre la importància de la imatge per a l’èxit del negoci.
La primera sessió es farà el dimecres 25 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia, a la seu del Consell Comarcal, i estarà dedicada a la imatge exterior i interior del comerç, des de la façana, el rètol, els aparadors, la neteja, la col·locació dels productes, els cartells de promoció, les bosses, etc.
La segona sessió es farà el dijous 3 de desembre, en el mateix lloc i amb el mateix horari, i tractarà sobre la imatge de la persona, les habilitats per presentar de manera atractiva el producte, el Cross selling, l’Up selling, la intel·ligència emocional i l’empatia, etc.

       


L’assistència al curs és gratuïta. Les persones i les empreses interessades a assistir-hi s’han de posar en contacte amb el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 133 i 135).


Vilafranca del Penedès, 23 de novembre de 2015
 

Destaquem