Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMENCEN LES OBRES D’ARRANJAMENT DEL CAMÍ DE CAL SALINES

A finals de juliol acabaran les obres d’asfaltat d’aquest camí que transcorre pels termes municipals de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca del Penedès i Pacs del Penedès.

 

El tram a arranjar transcorre entre el Barri de Cal Salines (a Santa Margarida i els Monjos) i el centre de visites de Torres (a Pacs del Penedès), creuant la carretera que va de Vilafranca a Sant Jaume dels Domenys (B-2012).

 

 

El camí forma part de la Xarxa Bàsica de camins rurals comarcals supramunicipals i el Consell Comarcal, conjuntament amb els 3 ajuntaments per on transcorre, el va eixamplar i asfaltar l’any 1991.

Les obres que es duran a terme aquest estiu tenen un pressupost total de 135.000 euros i consistiran a desbrossar i netejar les rases i arranjar el ferm mitjançant asfalt. En alguns moment caldrà tallar la circulació al trànsit de vehicles, però es farà de forma selectiva i amb previ avís als veïns. Aquestes obres formen part del Programa d’Arranjament de la Xarxa de Camins de l’Alt Penedès i són fruit del conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal i els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca del Penedès i Pacs del Penedès.

Vilafranca del Penedès, 26 de juny de 2015
 

Destaquem