Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS

L’EMAP es consolida amb la incorporació de l’Ajuntament de Subirats i la creació de l’Associació d’Amics de l’EMAP

 

El dissabte 31 de maig, l’Escola de Música de l’Alt Penedès va celebrar el concert de final de curs dels alumnes més petits (Sensibilització i Iniciació) i dels grups de Cant Coral.

L’acte va tenir lloc al Centre Cultural i Lúdic de les Cabanyes i va ser presidit pel conseller d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Jordi Bosch, i pel tinent d’alcalde de l’Ajuntament de les Cabanyes, Agustí Vallverdú. En el discurs de benvinguda, es va destacar la importància de la consolidació de l’EMAP gràcies a l’aposta dels ajuntaments i el Consell Comarcal i malgrat els temps econòmicament complicats, i es va celebrar l’entrada de l’Ajuntament de Subirats al projecte. També es va valorar molt positivament la implicació de les famílies amb la creació, aquest any, de l’Associació d’Amics de l’EMAP. Entre moltes altres iniciatives de suport, l’Associació prepara un cicle de concerts d’estiu durant el mes de juliol a diferents pobles del Penedès.

El concert de dissabte va tenir dues parts. La primera part va consistir en una petita mostra de treball rítmic dels alumnes d’Iniciació, la interpretació de la antata El Follet Valent, de Clara Ripoll, Rosa Nogué i Núria Juanet, arranjada i acompanyada pels professors de l’Escola i dirigida per Roser Ríos. A la segona part, els grups de Cant Coral van interpretar una adaptació del musical Grease, arranjat per Esteve Rodríguez, acompanyat per professors i alumnes de l’escola i dinamitzat amb titelles.

En el transcurs de la celebració, es van lliurar els premis del IV Concurs de Creació Musical que organitza l’EMAO per incentivar la creativitat i l’aplicació dels coneixements musicals entre els seus alumnes. Aquest any hi han participat 20 alumnes.

El dissabte 21 de juny, Dia de la Música, l’EMAP celebrarà el final de curs amb les formacions i els conjunts instrumentals. Es faran un concert i un aperitiu a la plaça de l’Església de Sant Pere de Riudebitlles a les 12 del migdia.

Vilafranca del Penedès, 4 de juny de 2014

 

Destaquem