Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT DE NADAL DE L’ALT PENEDÈS

La Coral Laroc interpretarà el 4t Concert de Nadal de l’Alt Penedès a l’Auditori Municipal de Sant Cugat Sesgarrigues, el dissabte 21 de desembre, a les 7 de la tarda.

 

 

DESCÀRREGA DEL PROGRAMA DE MÀ DEL CONCERT

 

El Servei de Cultura del Consell Comarcal organitza cada any el Concert de Nadal de l’Alt Penedès. Enguany, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues va sol•licitar acollir el concert a l’Auditori Municipal, un espai inaugurat el passat 21 de setembre i amb una capacitat de 152 persones.

La Coral Laroc de Vilafranca està formada per més de 40 cantaires i ha estat seleccionada pel Consell Comarcal per interpretar aquest concert perquè l’any passat va celebrar el seu 20è aniversari. Interpretaran cançons de diferents estils: música popular, música clàssica, jazz i gospel. Algunes cançons les cantaran a capella i d’altres amb acompanyament instrumental (piano, violoncel i saxo).

El Concert de Nadal comptarà també amb la participació de la jazz band N-Kaputxats, formada per alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, que obrirà el concert amb dues peces de jazz.

L’entrada al concert val 5 € per persona, que l’Ajuntament destinarà íntegrament a l’Associació d’Assistència Social Sant Adjutori de Sant Cugat Sesgarrigues.

Vilafranca del Penedès, 5 de desembre de 2013
 

Destaquem