Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONSELLS DE CONSUM PER A LA GENT GRAN

El Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès reprèn les càpsules formatives per donar a conèixer diferents serveis del Consell Comarcal dirigits a la gent gran de la comarca

El Consell de la Gent Gran és un òrgan de participació del Consell Comarcal que té com a objectiu unificar totes les iniciatives relacionades amb la gent gran i que està format per representants de les associacions i els casals d’avis de la comarca.

La primera càpsula de 2022 donarà resposta a les consultes sobre consum i anirà a càrrec del personal de l’Oficina Comarcal de Consum.

Sota el títol “Consells de Consum per a la Gent Gran” es donaran recomanacions per consumir de forma segura i evitar caure en estafes o enganys. Es respondran preguntes relacionades amb el dia a dia: Què cal saber sobre les compres a domicili o a les excursions? Es pot anul·lar una compra i que ens tornin els diners? Com estalviar en el consum d’aigua, llum, gas o telèfon? Com reclamar i qui ens pot ajudar si tenim un problema relacionat amb una compra?

Durant la sessió es lliurarà als assistents un exemplar de la “Guia de Consum per a la Gent Gran”, un llibret molt pràctic amb informació i consells sobre el consum diari.

L’acte tindrà lloc el dijous 24 de febrer, a les 17 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

Vilafranca del Penedès, 15 de febrer de 2022

Destaquem