Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONSTITUÏT EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS DE LA LEGISLATURA 2015-2019

Francesc Olivella repetirà com a president amb els vots de CiU, el PSC i el PP. La resta de grups comarcals van presentar els seus propis candidats: Pere Sàbat (ERC), Anna Baqués (CUP) i Antoni Peñafiel (Entesa)

 

El divendres 17 de juliol es va celebrar el Ple extraordinari de constitució del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La mesa d’edat, assistida per la secretària i l’interventor de la corporació, va comprovar les credencials i va llegir el nom dels electes, que tot seguit van prometre individualment el càrrec de conseller o consellera comarcal.

El portaveu de cada grup polític va presentar el seu candidat a la Presidència del Consell Comarcal i es va procedir a la votació. Un cop acabada, la mesa va fer el recompte de vots i va proclamar president, amb 22 vots, el candidat Francesc Olivella (CiU).

Després d’acceptar el càrrec, va quedar dissolta la mesa d’edat i el nou president va cedir la paraula a cadascun dels portaveus dels grups polítics comarcals perquè expressessin el sentit del seu vot.

El nou president va tancar l’acte amb un parlament en què va repassar els serveis que es presten des del Consell Comarcal i va establir les prioritats per al nou mandat; entre d’altres, els projectes en l’àmbit de l’Enoturisme, la promoció econòmica i el foment de l’ocupació, el suport als col·lectius socialment més vulnerables, la dinamització del Consell d’Alcaldes i el suport a la Vegueria Penedès.

Vilafranca del Penedès, 20 de juliol de 2015

 

Destaquem