Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONTINUA OBERT EL TERMINI PER DEMANAR SUBVENCIONS PER A EMPRENEDORS JOVES I PER A EMPRESES QUE CONTRACTIN PERSONES JOVES

Més de 20 professionals i empreses van assistir el dimecres 30 de març a la jornada tècnica organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Servei de Creació d’Empreses, per informar sobre aquesta línia de subvencions de la Generalitat de Catalunya.

 

En la presentació de la jornada, la consellera comarcal de Promoció Econòmica, Susanna Merida, va remarcar la importància de donar a conèixer tots els recursos que permetin lluitar contra la desocupació juvenil; en aquest cas, subvencions per a l’autoocupació de joves de menys de 30 anys i subvencions per a la contractació de joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil.

 

 

Àlex Llovet, cap del Servei d’Iniciatives per a l’Ocupació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i responsable d’aquesta línia d’ajuts, va explicar els requisits a complir per poder rebre aquests ajuts i va atendre durant dues hores totes les preguntes que li va plantejar el públic assistent a la jornada tècnica.

El termini per sol·licitar les subvencions és el 31 d’octubre de 2016 i l’import de les subvencions pot arribar als 9.000 euros.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i punt impulsor comarcal del programa de Garantia Juvenil, dóna suport a les persones i les empreses que vulguin optar a aquesta línia de subvencions. Per ampliar la informació cal adreçar-se al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 130 o 135).

Més informació sobre la convocatòria en aquest enllaç.

Vilafranca del Penedès, 6 d’abril de 2016
 

Destaquem