Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SESSIONS INFORMATIVES DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A L’ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l'Oficina de Treball de Vilafranca organitzen noves sessions informatives adreçades a les persones joves en situació d’atur

 

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil. La Generalitat de Catalunya, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, pretén facilitar una oferta de formació, pràctiques, feina o assessorament en emprenedoria, a les persones joves que ho sol·licitin.

La missió d’aquest programa és garantir que el jovent de més de 16 anys i menys de 30 anys, que no treballa, ni estudia, ni segueix una formació, rebi una oferta d’ocupació de qualitat, educació continua, formació com a aprenent o un període de pràctiques desprès d’haver  acabat l’educació formal o quedar en situació de desocupació.

Requisits de participació:

  • Edat entre 16 i 29 anys.
  • Nacionalitat espanyola, ciutadania de la Unió Europea, de Suïssa o dels estats que formen part de l’Acord Econòmic Europeu o ser titular d’una autorització que habiliti per treballar en territori espanyol.
  • Estar empadronat a qualsevol municipi de l’Estat espanyol.
  • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions educatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions formatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • Adquirir un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc del programa Garantia Juvenil.

Les sessions informatives es faran a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C/ Hermenegild Clascar, 1-3, de Vilafranca del Penedès), el divendres 18 de setembre, a les 10 i a les 12 del matí.

Les persones interessades a assistir-hi han de contactar prèviament amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 150 – Sr. Àlex Muñoz).

Vilafranca del Penedès, 15 de setembre de 2015

 

Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal

Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès

 

       

 

Destaquem