Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa del Consell Comarcal per a persones destinatàries de la renda mínima d'inserció

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha posat en marxa un nou programa de Mesures actives d'inserció per a persones destinatàries de la renda mínima d'inserció (MARMI) que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur i contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses de la comarca.

 

Hi participen 30 persones acollides a la prestació de la Renda Mínima d'Inserció que es comprometen a seguir un itinerari d'inserció personalitzat. El Consell Comarcal elabora un pla individual d'inserció de caràcter integral per a cada persona que combina diferents tipus d'accions i els ofereix suport professional al llarg del procés.

Des del Servei de Desenvolupament i Ocupació es fa prospecció empresarial amb el propòsit d'informar les empreses sobre les bonificacions amb què es poden beneficiar si contracten persones adscrites al programa; també s'ofereix a les empreses la possibilitat d'acollir participants del programa per a la realització de pràctiques laborals amb un seguiment exhaustiu per part dels tècnics del Consell Comarcal.

El programa està cofinançat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal duu a terme altres programes, projectes i estudis que comparteixen l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur i  i contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses de la comarca.

 
Vilafranca del Penedès, 21 de desembre del 2015
 
 
          
 

 

Destaquem