Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURS PER A EMPRESES AGROALIMENTÀRIES I DE RESTAURACIÓ AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona organitzen una curs sobre “Informació alimentària al consumidor” per a les empreses del sector agroalimentari i el sector de la restauració, dins la Xarxa de Productes de la Terra.

 

El curs es farà el dijous 17 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Té una part teòrica i un cas pràctic i l’objectiu del curs és proporcionar al personal de les empreses agroalimentàries i de la restauració els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de proporcionar als consumidors.

En concret, durant el curs es parlarà sobre el marc normatiu (el Reial Decret 126/2015), les responsabilitats dels establiments alimentaris, la informació alimentària que cal facilitar als consumidors, la venda d’aliments sense envasar i l’envasat d’aliments als establiments comercials minoristes a petició dels compradors o per a la seva venda immediata, les reaccions adverses als aliments i com gestionar correctament els al·lèrgens. Totes les persones assistents rebran un certificat d’assistència.

La inscripció és gratuïta i es pot fer per telèfon, trucant al Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 133 o 130), o per correu electrònic (desaodl02@ccapenedes.cat). Cal indicar nom i cognoms, DNI i empresa.

Vilafranca del Penedès, 2 de novembre de 2016
 

Destaquem