Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN RECORD DEL CONSELLER COMARCAL RAFAEL BERLANGA ROJAS I DE CONDOLENÇA PER LA SEVA MORT

Declaració aprovada per tots els grups comarcals, en la sessió extraordinària i urgent del Ple del Consell Comarcal de l'Alt Penedes, celebrada el dilluns 23 de novembre

Amb motiu de la inesperada i colpidora mort del conseller i portaveu, Sr. Rafael Berlanga i Rojas, i en record seu, celebrem aquesta sessió extraordinària del Ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per deixar constància, en el Llibre d’Actes dels Plens, de la seva empremta en aquesta institució comarcal i en tots nosaltres, i per expressar el nostre sincer condol a la seva família i amics.

Durant uns mesos, hem pogut compartir diversos espais de treball polític amb el conseller i portaveu d’En Comú Guanyem a l’Alt Penedès. Els qui no el coneixíem prèviament, hem pogut adonar-nos de la seva discreció i amabilitat en el tracte personal, del seu caràcter conciliador i respectuós amb les idees polítiques de la resta de conselleres i consellers, de la seva seriositat a l’hora de preparar les reunions i documentar-se per a la presa de decisions, i de la seva voluntat d’arribar a acords polítics en benefici del conjunt de la comarca.

La seva mort sobtada, divendres passat, ens ha impedit a totes i tots poder seguir coneixent-lo, gaudir de la seva presència i comptar amb la seva participació en els afers comarcals.

Per això, expressem el nostre reconeixement per la seva persona i per la seva trajectòria política, i volem estar al costat de la família i amics per acompanyar-los en aquests moments tan tristos.

Rafa Berlanga, totes i tots et trobarem a faltar!

Vilafranca del Penedès, 23 de novembre de 2020

Destaquem