Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL 29 DE JUNY FINALITZA EL TERMINI PER SOL·LICITAR ELS AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER

Com cada any, el Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre aquests ajuts i els tramita davant l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat.

 

La Generalitat de Catalunya convoca aquests ajuts per facilitar l'accés a l’habitatge de lloguer i per afavorir la permanència en règim de lloguer.

Poden sol·licitar aquests ajuts les persones titulars d'un contracte de lloguer per al seu domicili habitual, que paguin fins a 600 euros i que compleixin els requisits sobre els ingressos de la unitat de convivència familiar establerts en la convocatòria. L’import d’aquests ajuts pot arribar fins a un màxim de 200 euros mensuals.

 

 

 

En la convocatòria de 2017, el Servei Comarcal d’Habitatge va tramitar 601 ajuts per a llogaters dels municipis de l’Alt Penedès (tots excepte Vilafranca, que té la seva pròpia Oficina d’Habitatge Municipal). L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat va resoldre favorablement 443 d’aquestes sol·licituds. La mitjana dels ajuts va ser de 142 € mensuals i 1.706 € anuals, i en total es van rebre 755.860 € en ajuts.

Les persones interessades a informar-se o a tramitar els ajuts per al pagament del lloguer es poden adreçar al Servei Comarcal d’Habitatge sense cita prèvia.

Vilafranca del Penedès, 13 de juny de 2018
 

Destaquem