Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL 31 DE JULIOL CADUCARAN LES TARGETES MONEDER PER A L’ALUMNAT AMB AJUT DE MENJADOR

Atès que algunes persones beneficiàries encara no han exhaurit el saldo, el Departament d’Educació de la Generalitat ha allargat el període per gastar aquest saldo fins al 31 de juliol

Les targetes moneder han permès que els infants beneficiaris dels ajuts de menjador hagin rebut una quantia equivalent durant el temps en què ha estat suspès el servei de menjador escolar com a conseqüència de la situació d’emergència creada per la COVID-19.

Un cop finalitzat el curs escolar 2019-2020, les targetes moneder han deixat d’estar vinculades als ajuts individuals de menjador; per això, a partir de l'1 d'agost, el Departament d’Educació iniciarà el procediment per recuperar els saldos restants.

Les persones beneficiàries de les targetes les han de conservar en bon estat, perquè, encara que no tinguin saldo, continuen actives i la Generalitat les pot vincular a altres ajuts o finalitats. A partir de l’inici del nou curs escolar, les targetes s’hauran de retornar als centres educatius.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda del Departament d’Educació per fer arribar aquesta informació a les famílies de l’alumna beneficiari dels ajuts menjador.

Cal recordar que les targetes es poden fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació (altrament donaran un missatge d’error) i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

Vilafranca del Penedès, 27 de juliol de 2020

Destaquem