Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS AJUDA A TRAMITAR SUBVENCIONS PER A ENTITATS I AGRUPACIONS DE COMERÇ I PER A EMPRESES D’ARTESANIA I MODA

El Servei de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ajuda a tramitar les subvencions que ha convocat el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya per a empreses associades o agrupades, empreses d’oficis artesans i per a dissenyadors i empreses de moda.

 

Enguany s’han convocat 3 línies d’ajut. La primera, adreçada a les entitats territorials que representen empreses i a les empreses agrupades (cooperatives i centrals de compres), per a les inversions en projectes de transformació digital (ex. creació d’una pàgina web, creació o millora de la comunicació a les xarxes socials, aplicacions informàtiques, sistemes de digitalització de la publicitat o similars). També per a inversions en projectes de forment de la internacionalització, com assessorament extern per part d’empreses especialitzades.


La segona línia d’ajut està adreçada a les empreses que desenvolupen activitats del repertori de famílies d’oficis artesans (excloses les empreses d’artesania alimentària que tenen les seves pròpies línies d’ajut), per participar en fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional.
La tercera línia d’ajut és per a dissenyadors i empreses de moda, per facilitar la seva participació en showrooms comercials internacionals temporals.


El termini per sol·licitar aquestes subvencions és el 8 de maig de 2017. El Consell Comarcal és punt d’assessorament de la xarxa “Catalunya Emprèn” de Generalitat de Catalunya, per la qual cosa ajuda les persones emprenedores i les empreses de l’Alt Penedès a tramitar les subvencions que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. També duu a terme accions en col·laboració amb el Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona.

 

Per rebre assessorament sobre aquestes i altres línies d’ajut, cal sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 8900000, ext. 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

 

Vilafranca del Penedès, 5 d’abril de 2017
 

Destaquem