Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS BUSCA EMPRESES COL•LABORADORES PER A UN PROJECTE D’OCUPACIÓ JUVENIL

Les empreses que contractin joves en el marc d’aquest projecte podran rebre una subvenció de fins a 3.650 € i els joves rebran una formació complementària a càrrec del Consell Comarcal

 

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès està duent a terme el projecte “Fem Ocupació” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.

En el marc d’aquest projecte, les empreses col•laboradores que contractin joves de 18 fins a 30 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari o Batxillerat, rebran una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de fins a 3.650 €.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos. Durant el període contractual, els joves rebran una formació complementaria, d’un mínim de 120 hores, sense cap cost per a les empreses.

Tot just iniciat el projecte, ja s’ha formalitzat el primer contracte de treball: l’empresa vilafranquina More’s Distribució, ha contractat un jove de 21 anys com a repartidor de productes d’higiene industrial.

Les empreses que estiguin interessades a rebre més informació sobre aquest projecte es poden adreçar al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 152 i 137).

Vilafranca del Penedès, 16 d’abril de 2014

 

Destaquem