Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS BUSCA EMPRESES COL·LABORADORES PER A UN PROGRAMA D’OCUPACIÓ JUVENIL

Les empreses que contractin joves en el marc d’aquest programa podran rebre una subvenció molt avantatjosa i els joves rebran una formació complementària a càrrec del Consell Comarcal

 

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa la segona edició del programa “Fem Ocupació per a Joves” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social  i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil (d'acord amb el Programa d'Experiència Professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya "Fem Ocupació per a Joves", regulat per l'Ordre EMO/256/2015).

Les empreses col·laboradores que contractin joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Batxillerat o Grau Mitjà, rebran una subvenció molt avantatjosa.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos i durant el període contractual els joves rebran una formació complementaria de 90 hores sense cap cost per a les empreses: atenció al client, manipulació d’aliments, gestió comercial i d’estocs, prevenció de riscos laborals, sensibilització vers el medi ambient, cerca de feina i igualtat d’oportunitats.

Tot just iniciat el projecte, ja s’han formalitzat els 8 primers contractes de treball a càrrec de les empreses La Nocciola Toscana (Vilafranca del Penedès), Recycle Car (Olèrdola), Beer Catalunya (Vilafranca del Penedès) i Progrés Administració de Finques (Vilafranca del Penedès).

Les empreses interessades a participar en el programa poden posar-se en contacte amb el personal referent de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 131 – A/e: c.garcia@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 21 de juny de 2016

 

      

 

        

Destaquem