Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS BUSCA EMPRESES COL·LABORADORES PER A UN PROGRAMA D’OCUPACIÓ JUVENIL

Les empreses que contractin joves en el marc d’aquest programa podran rebre una subvenció molt avantatjosa i els joves rebran una formació complementària a càrrec del Consell Comarcal

 

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa la tercera edició del programa “Fem Ocupació per a Joves” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015”.

Les empreses col·laboradores que contractin joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Batxillerat o Grau Mitjà, rebran una subvenció molt avantatjosa.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos i durant el període contractual els joves rebran una formació complementària de 90 hores sense cap cost per a les empreses: xarxes socials, habilitats comunicatives, organització del magatzem i tècniques d’emmagatzematge, gestió del temps i coaching.

Tot just iniciat el projecte, ja s’han formalitzat els 8 primers contractes de treball a càrrec de les empreses Cansaladeries i Xarcuteries Anton (Vilafranca del Penedès), Més i Més Serveis (Sant Llorenç d’Hortons), Cafeteria el Circell (Vilafranca del Penedès), Vivers Torrents (Pacs del Penedès) i Cunyat Enginyeria de Processos (Sant Quintí de Mediona).

Les empreses interessades a participar en el programa poden posar-se en contacte amb el personal referent de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 137 – A/e: desenvolupament@ccapenedes.cat

Vilafranca del Penedès, 2 de maig de 2017
 

Destaquem