Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS BUSCA PIMES QUE VULGUIN CRÉIXER I MILLORAR LA SEVA COMPETITIVITAT

Sessions informatives adreçades a les petites i mitjanes empreses de la comarca interessades a participar en la 10a edició del programa “Accelera el creixement”

És un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès és agent de referència per a les empreses de l’Alt Penedès.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 empreses (també cooperatives) a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell que donaran suport per a l’execució del pla.

El programa està adreçat a empreses amb potencial de creixement, però davant la situació creada per la covid és més important que mai revisar l’estratègia empresarial amb experts i treballar palanques clau per afrontar la incertesa (com són la transformació digital, les millores en la comercialització dels productes i serveis, la internacionalització, l’organització empresarial o l’estructura financera),

El programa té una durada de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, creades abans del 31 de desembre de 2016, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement. Les empreses han de pagar 500 € + IVA per la seva participació i s’han de poder comunicar telemàticament amb l’Administració i amb els experts, ja que la majoria de les activitats es preveu que siguin en format virtual.

Les sessions informatives es faran en format telemàtic el dimarts 11 de maig, de 10 a 11 h, i el dimecres 19 de maig, de 16 a 17 h (repetició de la xerrada anterior). Les empreses de l’Alt Penedès que es vulguin inscriure a les sessions informatives s’han d’adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (A/e: procom@ccapenedes.cat - Tel. 938 900 000 ext. 124).

A la pàgina web del programa hi ha testimonis de participants en edicions anteriors, com ara La bodega UMESU de Font-rubí.

Vilafranca del Penedès, 21 d’abril de 2021

 

Destaquem