Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS CELEBRA LA PRIMERA REUNIÓ DE TREBALL AMB ELS AJUNTAMENTS INCLOSOS DINS L’AJUT FEDER

El dijous 16 de març es va celebrar la primera reunió de treball amb alcaldes i tècnics municipals després de l’aprovació de l’ajut del programa FEDER de la Unió Europea al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i després de l’acceptació formal de l’ajut per part del plenari de l’ens comarcal.

 

 

En aquesta primera reunió es van donar les directrius a seguir per part dels ajuntaments al llarg dels quatre anys que està previst que duri l’execució del projecte: des dels encàrrecs dels projectes d’obra, les licitacions, la direcció de les obres, les certificacions, els pagaments, la justificació i la comunicació.

Els ajuntaments que participen en aquest projecte són: Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, la Granada, Font-rubí, Mediona, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Vilobí del Penedès.

Tots els alcaldes van ratificar els compromisos adquirits vers el Consell Comarcal abans de la sol·licitud de l’ajut FEDER i vers el projecte de promoció turística Penedès 360º. Donat que és molt complex tramitar i rebre ajuts FEDER, els alcaldes van mostrar la seva satisfacció per haver aconseguit per als seus municipis uns recursos que no haurien aconseguit si el projecte no hagués tingut un lideratge i un abast comarcals.

L'ajut FEDER rebut pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès per al projecte Penedès 360º equival al 50% del pressupost global del projecte presentat.

Vilafranca del Penedès, 21 de març de 2017


                              

 

Destaquem