Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS CONVOCA AJUTS PER AL TRANSPORT DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 18 anys, empadronades a la comarca, amb mobilitat reduïda, que no disposen de transport públic o que no poden utilitzar-lo per impediments de salut.

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu i ha de tenir com a finalitat accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, pels seus familiars o pels ens locals, les associacions i les entitats encarregades d’organitzar o subvencionar el servei mitjançant el transport col·lectiu.

En cada cas, el Consell Comarcal assigna una quantitat a cada persona usuària per contribuir a finançar el cost del transport adaptat; l’import de l’ajut varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

El termini per a la presentació de sol·licituds és l’1 d’octubre de 2021. Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de “Tràmits i gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (apartat “Benestar Social”) o presencialment amb cita prèvia.

Vilafranca del Penedès, 15 de setembre de 2021

 

Destaquem