Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS FA 34 NOVES CONTRACTACIONS A TRAVÉS DEL SOC I EL FONS SOCIAL EUROPEU

Durant el mes de desembre, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal, en col•laboració amb els ajuntaments de l’Alt Penedès, va fer 34 noves contractacions subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

 

Mitjançant el “Programa Mixt Treball i Formació” del SOC, s’han contractat 25 persones majors de 30 anys que havien exhaurit qualsevol prestació per desocupació o subsidi. Aquestes persones treballaran durant 6 mesos com a oficials i peons d’obra, administratius o fent tasques de gestió, en 14 ajuntaments de l’Alt Penedès que han signat un conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal (Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Gelida, la Granada, Mediona, Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats i Torrelles de Foix). Durant aquests 6 mesos, s’organitzarà una formació professionalitzadora de 90 hores.

A través del “Programa de Treball i Formació Renda Mínima d’Inserció” del SOC, s’han signat 6 nous contractes amb persones aturades que estaven cobrant la renda mínima d’inserció. Aquestes persones treballaran durant 6 mesos amb diferents categories professionals (recepcionista, monitor, dinamitzador de gent gran, peó de neteja i peó de construcció) en 5 ajuntaments de la comarca que han signat un conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal (Font-rubí, Gelida, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i dels Monjos i Torrelles de Foix). Mentre duri el contracte, rebran una formació transversal de 20 hores.

Finalment, el “Programa de Col•laboració Social en Administracions Públiques” del SOC ha permès la contractació durant 6 mesos de 3 persones aturades majors de 45 anys perceptores de subsidis. 2 d’aquestes persones treballaran com a administratives al Consell Comarcal i 1 com a peó de brigada a l’Ajuntament de les Cabanyes. Mentre duri el contracte, rebran també una formació en competències transversals de 50 hores.

Amb aquestes contractacions temporals subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, el Consell Comarcal vol afavorir la inserció sociolaboral de les persones amb una perfils més vulnerables.

Vilafranca del Penedès, 15 de gener de 2014
 

Destaquem