Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS HA LLIURAT ALS AJUNTAMENTS LES TARGETES MONEDER PER A L’ALUMNAT AMB AJUT DE MENJADOR

Tots els ajuntaments disposen ja de les targetes per fer el repartiment entre les famílies

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació, ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts, en forma de targetes moneder, mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.

Donat que els consells comarcals tenen delegada la competència de la gestió dels ajuts de menjador, la Generalitat ha enviat les targetes de prepagament als consells comarcals perquè aquests organitzin el repartiment i les lliurin als ajuntaments per a la seva distribució final.

A la nostra comarca hi ha 2.000 alumnes amb ajut de menjador, per la qual cosa el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha demanat la col·laboració dels ajuntaments per fer arribar les targetes a les famílies.

Cada targeta estarà carregada amb un import de 40 € i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les, ni tenen cap número PIN associat.

Juntament amb les targetes, el Consell Comarcal ha facilitat a cada ajuntament un llistat amb les dades de l’alumnat amb dret a ajut de menjador resident al seu municipi, per tal que les facin arribar a les persones beneficiàries.

Les targetes es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Vilafranca del Penedès, 25 de març de 2020

TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT DE CAIXABANK: 900 404 090

 

 

 

Destaquem