Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS HA POSAT EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ – LÍNIA DONA”

En col·laboració amb els ajuntaments de Castellví de la Marca, Torrelavit, les Cabanyes i Sant Cugat Sesgarrigues, ha contractat quatre dones en situació d’atur que treballaran en aquests municipis fent tasques administratives

L’objectiu del programa “Treball i Formació” és donar cobertura i resposta a les persones que es troben en una situació de major vulnerabilitat. Aquesta edició està adreçada a dones en risc de caure en una situació d’atur de llarga i que, donada la situació actual provocada per la pandèmia de la covid-19, tenen més dificultats per reincorporar-se al mercat laboral.

Les quatre contractacions corresponen a la línia de subvenció per a dones no perceptores de prestació per desocupació, ni subsidis o ajuts. Les persones contractades treballaran durant un període de dotze mesos fent tasques administratives en diferents accions d’interès públic i de caràcter social dutes a terme pels quatre ajuntaments que col·laboren en aquest programa. A més d’adquirir experiència laboral, faran una formació professionalitzadora en horari laboral per millorar la seva ocupabilitat.

Per accedir al programa “Treball i Formació” calia estar inscrita com a demandant d’ocupació no ocupada al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les quatre dones contractades pel Consell Comarcal han estat derivades per l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès és la responsable de gestionar aquest programa a la comarca, les accions del qual estan subvencionades pel SOC i cofinançades  pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014-2020.

Vilafranca del Penedès, 8 de febrer de 2021

 

Imatges relacionades

Destaquem