Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS I BANC SABADELL SUBSCRIUEN UN CONVENI PER FACILITAR L’ACCÉS AL FINANÇAMENT ALS EMPRENEDORS

El conveni de col·laboració signat els permetrà contractar els productes financers en unes condicions preferents i altres productes especialitzats

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i la directora de la Regional Penedès-Garraf de Banc Sabadell, Judit González, han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials.

L’objectiu d’aquest conveni és potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora per contribuir al desenvolupament del teixit productiu comarcal i al progrés social.

Alguns dels productes financers i especialitzats als quals podran accedir són: el Préstec Inici per a emprenedors, els comptes expansió Negocis Pro i Agrari, l’assessorament E-Commerce, les línies de finançament subvencionades, el programa Exportar per Créixer, el Factoring nacional i internacional, els préstecs Curs, Estudis, Flexi Agro i Jove Agricultor; el crèdit Campanya Agrària, el lísing Agrari, el rènting Agroalimentari, la targeta Via T per al pagament dels peatges i el servei de banca a distància i APP Banc Sabadell.

Per accedir als productes previstos en el marc d’aquest conveni, els emprenedors hauran d’haver rebut un informe de viabilitat favorable del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

A més dels previstos en el conveni, el Consell Comarcal podrà sol·licitar a Banc Sabadell que estudiï altres productes i serveis financers per cobrir les necessitats específiques del col·lectiu d’emprenedors de l’Alt Penedès.

Per fer balanç de les operacions sol·licitades i aconseguir una oferta financera competitiva que s’acomodi a les necessitats del col·lectiu dels emprenedors, els equips tècnics del Consell Comarcal i Banc de Sabadell celebraran reunions de treball semestrals.

Vilafranca del Penedès, 3 de desembre de 2021

 

Imatges relacionades

Destaquem