Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS I L’AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D’ANOIA IMPULSEN LA CAMPANYA “L’ESPORT TÉ TOTS ELS COLORS”

Les dues administracions han col·laborat per tirar endavant aquesta campanya per lluitar contra les situacions d’assetjament per motius LGTBI a l’esport

VEGEU EL VÍDEO DE L'ACTE A CAN GUINEU

L’acte va tenir lloc ahir dilluns, dia 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, a Can Guineu (Sant Sadurní d’Anoia), amb la presència de l’alcalde, Josep Maria Ribas; la regidora d’Acció Social, Meritxell Borràs; la regidora d’Esports, Laura Salvador; el conseller comarcal d’Esports, Raül Casado, i la consellera comarcal de Benestar Social, Núria Arnau.

Meritxell Borràs va exposar les accions que l’Ajuntament i el Consell Comarcal han fet a Sant Sadurní per minimitzar l’LGTBIfòbia, com el treball amb la Policia Local o les formacions i tallers durant el curs escolar per a l’alumnat i la ciutadania.

Raül Casado va fer una crida als ajuntaments de la comarca per unir-se a la campanya: “Treballarem perquè altres ajuntaments de la comarca es puguin adherir a aquesta campanya. Com més siguem -com diu el lema- jugant contra l’LGTBIfòbia, molt millor”.

Els municipis que s’adhereixen a la campanya "L'esport té tots els colors" adopten el compromís d’elaborar el material per distribuir-la entre les seves entitats esportives; aquestes rebran una formació a càrrec del personal del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenció de l’LGTBIfòbia.

Ja s’hi ha adherit els municipis de Sant Martí Sarroca, Castellví de la Marca, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Cugat Sesgarrigues, Olesa de Bonesvalls, Torrelles de Foix i Torrelavit.

L’acte es va tancar amb l’entrega de les banderoles oficials de la campanya a les entitats esportives de Sant Sadurní que van assistir-hi.

Vilafranca del Penedès, 29 de juny de 2021

 

Imatges relacionades

Destaquem