Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS INFORMA ELS COMERÇOS DE MATERIAL ESCOLAR PERQUÈ S’INSCRIGUIN A LA CAMPANYA DE “VALS ESCOLARS” DE LA GENERALITAT

El Consell Comarcal, com a membre de la Xarxa Emprèn, de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses, difon les iniciatives de suport perquè el màxim d’empreses de la comarca en surtin beneficiades.

La Generalitat de Catalunya impulsa la campanya de “Vals escolars” de 100 € per a la compra de material escolar per a l’alumnat 1r fins a 6è de primària que estudis en centres públics o concertats.

Els establiments on es podran gastar els vals hauran d’estar adquirits a la campanya, per la qual cosa la Generalitat i la Cambra de Comerç de Barcelona col·laboren per organitzar la seva participació.

Els establiments de l’Alt Penedès que vulguin adherir-se a la campanya “Vals escolars” poden fer-ho fins al 31 d’octubre de 2023. L’adhesió es pot tramitar a través del web https://www.valescolar.cat/

Si es volen informar sobre la campanya es poden adreçar a la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès www.cambrabcn.org o al Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CITA PRÈVIA – Empresa i Emprenedoria – Tel. 938 900 000 ext. 122 o 124 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 4 de juliol de 2023

Destaquem