Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS LLIURA MATERIAL PROMOCIONAL ALS RESTAURANTS DEL GREMI D’HOSTALERIA I TURISME

Enguany no s’ha fet el cap de setmana dedicat a “La Cuina d’Estiu” per la pandèmia de la covid19

Joan Carles Segura, membre de la Junta del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i propietari del restaurant El Casino de Vilafranca, es va reunir amb la nova consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Cristina de la Cruz, per tenir un primer contacte després de la presa de possessió de la consellera i per parlar de les accions que tenien previst dur a terme aquest any i que en alguns casos han estat suspeses per causa de la covid19.

Des de fa anys el Consell Comarcal i el Gremi col·laboren en el marc del programa “Productes de la Terra” de la Diputació de Barcelona i el projecte “El Penedès, tasta’l” del Consell Comarcal, en accions de dinamització dels sectors de la restauració i agroalimentari. Arran de la crisi de la covid19, s'ha decidit apostar pel turisme de proximitat per donar a conèixer els productes agroalimentaris locals de qualitat a través dels restaurants adherits al Gremi.

Durant la reunió, es va fer entrega al representant del Gremi del material promocional preparat pel Consell Comarcal abans de l’inici del confinament: tríptics amb informació actualitzada dels restaurants adherits al projecte “El Penedès, tasta’l” i taps reutilitzables per a les ampolles de cava perquè els restauradors obsequiïn els seus clients.

Les accions que està previst fer abans de final d’any són una nova edició del calendari de Productes de la Terra, amb les tradicionals receptes elaborades amb els productes dels calendari pels restaurants que participen en aquesta iniciativa, i una nova edició de l’acció promocional “La Cuina d'Hivern”, des de meitats de desembre de 2020 fins a finals de febrer de 2021, amb diferents plats elaborats amb productes de temporada. Per contra, no es farà el “Cap de setmana de portes obertes a les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès” fins que no es pugui celebrar amb les garanties sanitàries necessàries.

Des del Consell Comarcal s’ha deixat la porta oberta a col·laborar en altres iniciatives que pugui proposar el Gremi per ajudar a la reactivació del sector de la restauració que s’ha vist molt perjudicat per la crisi de la covid.

Vilafranca del Penedès, 24 de juliol de 2020

Imatges relacionades

Destaquem