Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS OBRE LA CONVOCATÒRIA DELS AJUTS DE MENJADOR PER AL CURS ESCOLAR 2017-2018

Els ajuts estan adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris, l’alumnat de segon cicle d’educació infantil i el d’educació especial, dels centres de l’Alt Penedès sufragats amb fons públics.

 

Poden sol·licitar aquests ajuts el pare, la mare o el/la tutor legal i s’ha establert com a termini ordinari de presentació de sol·licituds del 2 al 31 de maig, distribuïts de la manera següent: del 2 al 16 de maig, per als alumnes escolaritzats en centres de Vilafranca del Penedès, i del 17 al 31 de maig, per als alumnes escolaritzats a la resta de municipis de la comarca.

En el cas dels alumnes de P3 i dels alumnes matriculats amb posterioritat al 31 de maig, hi haurà un tercer termini de presentació entre l’1 de juny i el 29 de setembre. I els alumnes que es matriculin després del 29 de setembre hauran de presentar la sol·licitud en el termini de 30 dies naturals des de la data de matriculació i com a màxim fins el 30 d’abril de 2018.

 

 

La informació detallada sobre aquesta convocatòria (bases i documentació que cal aportar) i els fulls oficials de sol·licitud es poden consultar i descarregar des del portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Durant el curs escolar 2016-2017, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha destinat un total de 797.182 € a ajuts individuals de menjador i ha atorgat 1.410 ajuts.

Vilafranca del Penedès, 25 d’abril de 2017

Destaquem