Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA LA JORNADA “L’OÏDI, COM ATURAR-LO”

L’oïdi necessita tractaments preventius, perquè quan es detecta les estructures internes de la planta ja estan infectades i no es poden recuperar

El Servei Comarcal de Desenvolupament i Ocupació, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitza una formació adreçada als viticultors de l’Alt Penedès per parlar sobre el fong de l’oïdi i les diferents pràctiques per combatre’l: el maneig del sòl, la utilització de productes fungicides i la modelització de les plagues.

Els experts responsables de les ponències pertanyen a les empreses AgroAssessor, AFEPASA i Central de Compres Vitivinícoles, i al Servei de Sanitat Vegetal de la Generalitat i l’INCAVI.

La jornada es farà el dijous 5 de maig, a Mastinell Cava & Hotel (Vilafranca del Penedès), de 9,30 a 14 h. En acabar la formació es farà un dinar amb tots els participants.

L’assistència és gratuïta però les places són limitades, per la qual cosa cal inscriure’s prèviament al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 121 – aalmirall@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 27 d’abril de 2022

Destaquem