Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA NOUS CURSOS PER A PERSONES EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES

El Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal organitza 3 nous cursos gratuïts durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

 

El primer curs es farà el 24 i el 26 d’octubre al matí i servirà per presentar els drets i les obligacions dels treballadors autònoms i per exposar els ajuts i els beneficies fiscals i els deures amb la Seguretat Social. Els formadors seran Sandra Zapatero i Vanessa López, de la Confederació d’Autònoms de Catalunya.

El segon curs es titularà “Exprimeix Facebook i WhatsApp al teu negoci”. Es farà el 7 i el 14 de novembre al matí i el 10 de novembre a la tarda i tractarà sobre el màrqueting online a través de WhatsApp i Facebook. Els formadors seran Emili Rodríguez i Mertixell Farrés, de l’empresa Coaching Tecnològic.

El tercer curs es farà el 12 de desembre al matí i es titularà “Cooperar per assolir nous reptes: networking i coworking”. La formadora, Teresa Guix, de l’empresa Co-emprèn, explicarà com ser exitosos cooperant i posarà exemples de diferents tipus de cooperació.

La informació detallada sobre aquests cursos es pot consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat). La inscripció es pot fer online, a través del web, o bé trucant al telèfon del Servei de Creació d’Empreses (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 o 133).

Vilafranca del Penedès, 10 d’octubre de 2016
 

Destaquem