Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA UN CURS DE NETWORKING I COWORKING PER A PERSONES EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES

El Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal organitza un curs per aprendre a cooperar amb èxit amb altres empreses i professionals.

 

El curs “Cooperar per assolir nous reptes: networking i coworking” es farà el dilluns 12 de desembre, de 9,30 a 13,30, a l’aula de formació del Consorci de Promoció Turística del Penedès (C/ Sant Bernat, 16, 1r pis, de Vilafranca del Penedès).

Anirà a càrrec de la formadora Teresa Guix, de l’empresa Co-emprèn, que explicarà què s’entén per Networking, posarà exemples sobre diferents tipus de cooperació, ajudarà els assistents a definir els seus reptes i el seu pla de treball i a valorar què poden aportar i què els manca quan es tracta de treballar de manera cooperativa, donarà idees per trobar els partners adequats i per avaluar els resultats de la cooperació. Finalment es farà una sessió de networking entre tots els participants al curs per tal que es coneguin entre ells i detectin possibles sinergies que els portin a cooperar.

La inscripció al curs és gratuïta i es pot fer online, a través del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat), o bé trucant al telèfon del Servei de Creació d’Empreses (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 o 133).

Vilafranca del Penedès, 30 de novembre de 2016
 

Destaquem