Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA EL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ”

Ahir es va fer l’acte formal de signatura dels 26 nous contractes de treball de persones majors de 45 anys en situació d’atur que participaran en el programa.

 

El desembre de 2016, el Consell Comarcal va acceptar una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació de 27 persones dins el programa “Treball i Formació” per dur a terme el projecte “Suport als municipis”.

 

 

 

Durant els mesos de desembre, gener i febrer, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal ha entrevistat prop d’un centenar de candidats i candidates derivats des del Servei d’Ocupació de Catalunya per optar a les 16 places de peó de brigada, les 10 places d’administratiu/iva i la plaça de coordinador/a.

El programa “Formació i Treball” està adreçat a persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys i que no percebin prestacions ni subsidi per desocupació. Les persones contractades en el marc d’aquest programa tenen un contracte de 6 mesos; a excepció de les 3 persones majors de 55 anys que tenen un contracte de 12 mesos.

El projecte “Suport als municipis” del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix.

Les persones contractades pel Consell Comarcal treballaran en diferents accions que duran a terme aquests ajuntaments i que seran d’interès públic i de caràcter social. A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores d’un total de 90 hores de durada organitzades des del Consell Comarcal.

Ahir dimecres, dia 8 de febrer, a la sala d’actes del Consell Comarcal, es va fer l’acte formal de signatura dels darrers contractes i de benvinguda al Consell Comarcal. La consellera d’Empresa i Ocupació, Susanna Mèrida, va explicar que ha estat difícil aconseguir participar en aquest programa i va demanar el compromís de totes les persones contractades per tal que sigui un èxit i sigui possible participar-hi en noves edicions.

Vilafranca del Penedès, 9 de febrer de 2017
 

Destaquem