Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA EDICIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

En el marc d’aquest programa i en col·laboració amb els ajuntaments, el Consell Comarcal ha contractat 9 persones en situació d’atur que treballaran en diversos municipis de la comarca.

Aquesta edició extraordinària del programa Treball i Formació està adreçada especialment a persones que han perdut la feina amb motiu de la crisi de la covid-19 i a persones que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral. L’objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat de les persones contractades.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès és la responsable de gestionar aquest programa a la comarca i es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Font-rubí, Gelida, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Santa Margarida i els Monjos i Torrelles de Foix.

Les accions del programa Treball i Formació estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançades pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu a Catalunya 2014-2020.

Per accedir al programa Treball i Formació cal estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al SOC. Les persones contractades pel Consell Comarcal han estat derivades per l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès i treballaran durant un període de 9 mesos en diferents accions d’interès públic i de caràcter social dutes a terme pels 9 ajuntaments col·laboradors en el projecte.

En total, 4 contractes corresponen a la línia de subvenció per a persones no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i en risc de caure en situació d’atur de llarga durada; els altres 5 contractes corresponen a la línia de subvenció per a persones que han perdut la feina com a conseqüència de la crisi de la covid.

A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades faran una formació transversal en horari laboral per millorar la seva ocupabilitat.

Vilafranca del Penedès, 21 de gener de 2021

 

Imatges relacionades

Destaquem