Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ”

En el marc d’aquest programa i en col·laboració amb els ajuntaments, el Consell Comarcal ha contractat 30 persones en situació d’atur de llarga durada que treballaran en diferents municipis de la comarca.

 

El desembre de 2017, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del el Consell Comarcal va acceptar una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació de 30 persones, dins el programa “Treball i Formació”, per dur a terme el projecte “Suport als municipis”. Les accions d’aquest programa estan cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

El programa “Formació i Treball” està adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada, preferentment majors de 45 anys; persones beneficiàries del Programa de la Renda Mínima d’Inserció i dones en situació d’atur.

El projecte “Suport als municipis” del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix.

Les persones contractades pel Consell Comarcal han estat derivades per l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès i treballaran durant 6 o 12 mesos en diferents accions d’interès públic i de caràcter social que duran a terme els ajuntaments col·laboradors.
A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores obligatòries de 90 hores de durada organitzades pel Consell Comarcal, amb el triple objectiu de millorar la seva qualificació i competència professionals actuals, fomentar la formació permanent com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds al llarg de la vida, i afavorir la seva inserció laboral.

Vilafranca del Penedès, 20 de febrer de 2018

 

         

           

Destaquem