Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

En el marc d’aquest programa i en col·laboració amb els ajuntaments, el Consell Comarcal ha contractat 31 persones en situació d’atur de llarga durada que treballaran en diversos municipis de la comarca.

El programa Treball i Formació està adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada preferentment majors de 45 anys; persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i dones en situació d’atur de molt llarga durada. Les accions del programa estan cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

El projecte “Suport als municipis” de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha rebut una subvenció del SOC i es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Pacs del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats i Torrelles de Foix.

Les persones contractades pel Consell Comarcal han estat derivades per l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès i treballaran durant un període de 6 o de 12 mesos en diferents accions d’interès públic i de caràcter social dutes a terme pels 21 ajuntaments col·laboradors en el projecte.
A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores obligatòries de 90 hores de durada organitzades pel Consell Comarcal. Aquestes accions serveixen per fomentar, en les persones destinatàries del programa, la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar els coneixements i les competències i per adquirir les habilitats i les aptituds necessàries per millorar la seva ocupabilitat.

Vilafranca del Penedès, 6 de març de 2019

Destaquem