Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

En el marc d’aquest programa i en col·laboració amb 10 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal ha contractat 10 persones en situació d’atur

Aquestes contractacions s’han fet en el marc de les dues línies de la convocatòria (MG45 i DONA): 5 persones majors de 45 anys en situació d’atur i 5 dones en situació d’atur de llarga durada.

Les persones contractades pel Consell Comarcal treballaran durant 12 mesos a jornada completa realitzant diferents treballs relacionats amb l’interès general i social als municipis de la comarca que participen en el programa. Els participants de la línia MG45 faran treballs a la brigada municipal dels ajuntaments de Pontons, Sant Quintí de Mediona, Santa Fe del Penedès i Torrelles de Foix i treballs de consergeria en els centres educatius de Sant Martí Sarroca. Les participants de la línia DONA faran tasques de suport a la gestió administrativa dels ajuntaments de Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Mediona i Santa Margarida i els Monjos i  treball de suport a Serveis Socials com a treballadora social a l’Ajuntament de Gelida.

A més d’adquirir experiència laboral en un entorn de treball real, les persones contractades participaran en accions formatives transversals de 60 hores de durada organitzades pel Consell Comarcal.

El programa Treball i Formació té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur amb més dificultats d’accedir al mercat de treball, facilitant-los competències professionals i bàsiques mitjançant la subscripció d’un contracte laboral i la participació en les accions formatives programades.

Les accions d’aquest programa estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2021 en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació de les línies MG45 i DONA i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

Vilafranca del Penedès, 15 de febrer de 2022

Imatges relacionades

Destaquem