Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS S’HA ADHERIT AL “MANIFEST DELS ENS LOCALS DAVANT LA CRISI DE LA CORONAVIRUS”

El món local demana canvis per poder pal·liar els efectes de la Covid-19

Els ens locals de Catalunya, com a administració més propera a la ciutadania i com a administradors de la majoria de les decisions preses per altres administracions, demanen ser corresponsables de les decisions estructurals que s’han de prendre per fer front a les exigències dels propers mesos com a conseqüència de la paràlisi de la COVID-19. Volen ser escoltats, compartir els reptes i prendre decisions des del diàleg i l’acord.

També reclamen poder disposar d’instruments efectius per donar resposta a la globalitat de les situacions que està generant i que generarà aquesta crisi. Això vol dir, que la normativa que afecta els ens locals els empoderi perquè puguin tenir les eines i la capacitat d’adaptació necessaris per contribuir a redreçar l’actual situació i afrontar el futur.

El manifest vol donar suport, també, a totes les persones més directament afectades per la COVID-19: les persones contagiades que s’estan a casa o als hospitals, i els familiars i amics de les persones que han sofert les conseqüències de la coronavirus. I reconeix la tasca dels col·lectius que treballen en serveis essencials, especialment el personal sanitari i els equips d’emergència.

Llegiu el manifest complet clicant sobre aquest enllaç

Vilafranca del Penedès, 27 de març de 2020

 

Destaquem