Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SELECCIONA 20 JOVES PER PARTICIPAR EN EL PROGRAMA “JOVES PER L’OCUPACIÓ”

El Consell Comarcal organitza la 4a edició d’aquest programa innovador de suport a l’experiència pràctica de persones joves en situació d’atur. L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal està entrevistant candidats i candidates per participar en aquesta nova edició de “Joves per l’Ocupació” que està previst que comenci durant el mes de març.

 

El programa té dos grans objectius: millorar l’ocupabilitat de les persones joves proporcionant-los una qualificació i unes competències professionals suficients per inserir-se en el mercat laboral, i fomentar el seu retorn al sistema educatiu per a l’obtenció del graduat en ESO o per continuar els estudis reglats.

Durant un any, 20 joves participaran en un dels dos nous mòduls de formació professionalitzadora en les especialitats següents: Auxiliar de magatzem i logística i Auxiliar d’elaboració de productes alimentaris.

Les persones participants han reunir els següents requisits: tenir entre 16 i 25 anys o ser menors de 30 anys si tenen un grau de discapacitat igual o superior al 33%, estar en situació d’atur i inscrites al sistema de Garantia Juvenil, tenir una baixa qualificació professional, i no tenir el graduat en ESO o no haver continuat amb els estudis postobligatoris.

El programa “Joves per l’Ocupació” combina accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i la possibilitat de contractació laboral en empreses i entitats amb subvencions i bonificacions en la seva contractació. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Les persones joves que vulguin optar a participar en aquest programa s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 134) per poder fer l’entrevista dins del mes de febrer.
 
Vilafranca del Penedès, 3 de febrer de 2016
 

Destaquem