Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SIGNA UN NOU PLA D’OPERACIONS DE TRESORERIA AMB LA DIPUTACIÓ

El dijous 13 de novembre, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, juntament amb la resta de presidents de consells comarcals de les comarques de la demarcació de Barcelona i el president de la Diputació, Salvador Esteve, van signar un nou pla d’operacions de Tresoreria per als propers mesos.

 

Aquesta nova línia de crèdits a curt termini serveix per cobrir les necessitats de tresoreria dels consells comarcals a fi que puguin seguir prestant normalment els serveis públics de proximitat que tenen delegats per part de la Generalitat, la Diputació i els ajuntaments. Els crèdits pal•lien el desfasament en el finançament d’aquestes competències i garanteixen la liquiditat dels consells comarcals.

En el cas del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la major liquiditat es destinarà a avançar l’import de les beques de menjador i a complir els terminis de pagament amb els creditors per tal de complir amb la Llei de Morositat.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès té delegada per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat la gestió de les beques de menjador i, des de fa més d’un any i gràcies als crèdits de la Diputació, n’avança el pagament als centres educatius per tal que la despesa no recaigui en les famílies beneficiàries que, al seu torn, són també les més necessitades.

Vilafranca del Penedès, 18 de novembre de 2014
 

Destaquem