Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS TRAMITA AJUTS PER A COMERÇOS I EMPRESES DE SERVEIS

Fomentar la competitivitat, augmentar la qualitat del comerç al detall, dels serveis i l’artesania, i donar suport a la moda catalana són els objectius principals de les línies d’ajut per al 2017.

 

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

 

 

Enguany s’han convocat ajuts adreçats als tallers mecànics, els serveis fotogràfics, les copisteries i arts gràfiques, els serveis de reparacions, les agències de viatges detallistes, les tintoreries i bugaderies, les perruqueries i els salons de bellesa, els bars i restaurants, els serveis de menjar preparat i càtering i les empreses que desenvolupin oficis artesans.

Els ajuts estan adreçats principalment a la participació en activitats firals, a programes de transformació digital i a programes de promoció i comercialització de productes artesans. El termini d’aquests ajuts s’acaba el 18 d’octubre de 2017.

També hi ha un ajut al programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments. Aquest, estarà disponible fins a l’exhauriment del pressupost que s’ha destinat al programa o fins al 31 de desembre de 2017 en cas que no s’hagi exhaurit abans.

Els ajuts per fer reformes estan adreçats a les botigues a peu de carrer i les parades de mercats municipals que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys i que executin la reforma durant l’any 2017.

Les sol·licituds s’han de presentar, en tots els casos, segons el model normalitzat, que està a disposició de les persones interessades: a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http://canalempresaweb.gencat.cat), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.gencat.cat) i a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement (http://canalempresaweb.gencat.cat). La documentació de cada programa figura en la Resolució publicada al DOGC núm. 7419 del 25.07.2017.

Els emprenedors i les empreses de l’Alt Penedès que vulguin rebre assessorament sobre la tramitació d’aquests ajuts poden sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 8900000, ext. 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 18 de setembre de 2017
 

Destaquem