Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS TRAMITA AJUTS PER A COMERÇOS I EMPRESES DE SERVEIS

Recuperar locals buits per dinamitzar el comerç, evitar el trencament del continu comercial i reduir el nombre de desplaçament dels clients són els objectius principals de les línies d’ajut per al 2019.

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

Enguany s’han convocat ajuts adreçats als tallers mecànics, els serveis fotogràfics, les copisteries i arts gràfiques, els serveis de reparacions, les agències de viatges detallistes, les tintoreries i bugaderies, les perruqueries i els salons de bellesa, els bars i restaurants, i els serveis de menjar preparat i càtering.

Els ajuts estan adreçats a la recuperació de locals buits, a la reforma dels establiments (incloses parades de mercats) i a la instal·lació de sistemes digitalitzats de punts de recollida (Click & Collect).

L’import dels ajuts serà de fins al 50% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 5.000 €, i les accions de recuperació, reforma o instal·lació s’han de dur a terme durant l’any 2019.

Els ajuts es poden sol·licitar fins a esgotar els fons i, com a màxim, el 31 de desembre de 2019. Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que hi ha a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.gencat.cat).

Les persones emprenedores i les empreses de l’Alt Penedès que vulguin rebre assessorament sobre la tramitació d’aquests ajuts poden sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 8900000, ext. 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 15 de juliol de 2019

 

Destaquem