Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS TRAMITA AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER

El Consell Comarcal ofereix a les persones que lloguin un habitatge de la Borsa d’Habitatge de Lloguer de l’Alt Penedès la possibilitat de sol•licitar un ajut per al pagament del lloguer que pot arribar fins als 200 euros mensuals.

 

Des de l’any 2006, el Servei Comarcal d’Habitatge disposa d’una borsa amb habitatges de lloguer als diferents municipis de la comarca. Els habitatges que s’hi ofereixen reuneixen totes les condicions legals, tenen bones condicions d’habitabilitat i neteja i tenen els subministraments bàsics donats d’alta. La inscripció a la borsa és gratuïta i no requereix fer més depeses inicials que les que legalment es necessiten per poder llogar un pis. Els propietaris interessats a llogar el seu habitatge amb garanties poden adreçar-se al Servei d’Habitatge a on se’ls explicaran les condicions i els avantatges

Al seu torn, les persones que lloguin un habitatge de la Borsa d’Habitatge de Lloguer a través del Servei Comarcal d’Habitatge, fins al 31 d’octubre de 2014, rebran l’assessorament necessari i els impresos per tramitar els ajuts per al pagament del lloguer que convoca l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. A més, els llogaters es podran beneficiar d’una assegurança de la llar gratuïta.

La informació sobre els habitatges disponibles es pot consultar a tavés de Facebook (www.facebook.com/habitatgeapenedes) i al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat). En cada suport hi ha fotografies i informació bàsica de cada habitatge.

Les persones interessades a rebre més informació es poden adreçar al Servei Comarcal d’Habitatge (Tel. 93 890 00 00 – A/e: habitatge@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 6 d’agost de 2014
 

Destaquem