Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS CONVOCA AJUTS PER AL TRANSPORT ADAPTAT DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 16 anys amb algun tipus de discapacitat i les persones grans amb dependència o problemes de mobilitat.

 

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu i ha de tenir com a finalitat accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, pels seus familiars o pels ens locals, les associacions i les entitats encarregades d’organitzar o subvencionar el servei mitjançant el transport col·lectiu.

En cada cas, el Consell Comarcal assigna una quantitat a cada persona usuària per contribuir a finançar el cost del transport adaptat (entre el 75% i el 15% del cost total); l’import de l’ajut varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

Els ajuts es poden sol·licitar des del 26 de setembre fins al 21 d’octubre de 2016. Tota la informació es pot descarregar des del portal de “Tràmits i gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 19 de setembre de 2016

Destaquem