Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL FACILITA LA IMPLANTACIÓ DE L’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA ALS AJUNTAMENTS DE L’ALT PENEDÈS

L’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar la primera d’un seguit de jornades formatives adreçades al personal dels ajuntaments sobre l’Administració electrònica

 

Fent ús de les eines i els serveis gratuïts que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya, els ajuntaments poden complir amb la Llei d’Accés Electrònic del Ciutadà als Serveis Públics, per la qual cosa el Consell Comarcal impulsa un pla de formació per donar-los a conèixer entre el personal de les administracions locals.

La primera sessió va consistir en la presentació de la Plataforma de Serveis de Contractació, un espai únic d’informació global i integrat per a la difusió de l'activitat contractual de les administracions públiques catalanes adherides al servei. Aquesta eina gratuïta que ofereix el Consorci Administració Oberta (AOC) de Catalunya permet complir amb la normativa pel que fa a la contractació administrativa per part de les administracions públiques, està en constant evolució per adaptar-se en tot moment als canvis normatius i per oferir progressivament nous serveis.

La jornada va ser impartida per Carles de Mena, cap del Servei de Contractació Publica i e-FACT del Consorci AOC, i hi van participar una vintena de treballadors de les administracions locals de l’Alt Penedès. La formació va constar de dues parts: la primera, més teòrica, per explicar l'eina, les funcionalitats i les evolucions, i la segona, més pràctica, en què els assistents van poder fer proves amb el Perfil del Contractant (l’espai de la Plataforma que permet la publicació del procediment de contractació amb garanties jurídiques).

La propera sessió de formació està prevista per al mes de maig i servirà perquè cada ajuntament pugui implantar la seva pròpia seu electrònica.

Vilafranca del Penedès, 23 d’abril de 2014
 

Destaquem