Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL DIRECTOR GENERAL D’ADMINISTRACIÓ LOCAL AL CONSELL D’ALCALDES DE L’ALT PENEDÈS

Jordi Souto, director general d’Administració Local de la Generalitat, va assistir com a convidat al darrer plenari del Consell d’Alcaldes de la legislatura

 

Jordi Souto va acceptar l’oferiment del president del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, David Masdeu, de fer una cloenda honorífica de la legislatura 2011-2015 que servís per agrair als alcaldes i regidors de la comarca la seva dedicació a la política municipal.

El director general d’Administració Local va dir que “els alcaldes i regidors no tenen el reconeixement ni la recompensa que es mereixen per la responsabilitat que assumeixen i la feina que fan (...) Les coses no es fan soles, cal algú que estiri del carro, algú que estigui disposat a sacrificar el seu temps personal i que estigui disposat a aguantar, després, quan tot siguin crítiques”.

Souto va parlar de la doble legitimitat dels electes locals: la que els donen els secretaris i els interventors municipals, que fan que les decisions i les actuacions se cenyeixin al marc normatiu, i la legitimitat que els donen els veïns del municipi amb la seva confiança i els seus vots.

Tenint en compte les dificultats de tot tipus que els ajuntaments han hagut de gestionar al llarg dels anys que dura la crisi econòmica, Jordi Souto va reconèixer que “el més còmode fóra no presentar-se com a candidat a les properes eleccions municipals... però sabem que és imprescindible que hi hagi algú que passi al capdavant”. Per això, en nom del Govern de la Generalitat va voler agrair explícitament i públicament als alcaldes i regidors la tasca que fan per millorar la qualitat de vida dels seus veïns.

Vilafranca del Penedès, 31 de març de 2015

 

Destaquem