Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL DIRECTOR GENERAL DE JOVENTUT DE LA GENERALITAT AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El dijous 3 de febrer, el nou director general de Joventut, Àlex Sastre, va fer una visita protocol·lària al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i a la seva Oficina Jove

Àlex Sastre es va reunir amb el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch; amb la consellera comarcal de Joventut, Susanna Escribà, amb el gerent del Consell Comarcal, Francesc Rosell; amb la tècnica de l’Agència Catalana de Joventut, Marta Plana, i amb el coordinador tècnic de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès, Àlex Muñoz.

Van per parlar dels temes d’actualitat que afecten les persones joves i, per tant, les polítiques de Joventut. Sastre va explicar els termes del nou contracte programa 2022-2025 entre el Consell Comarcal i la Generalitat. Aquest contracte regula el finançament de les Oficines Joves, el personal compartit entre el Consell Comarcal i els ajuntaments i el suport econòmic als municipis de la comarca. També va exposar les línies de l’imminent Pla Nacional de Joventut que haurà de vertebrar les polítiques de Joventut de Catalunya durant els propers anys.

Vilafranca del Penedès, 16 de febrer de 2022

Destaquem