Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL DIRECTOR GENERAL DE JOVENTUT ES REUNEIX AMB RESPONSABLES POLÍTICS I TÈCNICS DE JOVENTUT DE L’ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar la reunió en línia de regidors i regidores i tècnics i tècniques municipals de Joventut que es va fer el dimarts 7 de juny per parlar sobre el Contracte Programa a la comarca de l’Alt Penedès

El director general de Joventut, Àlex Sastre, va explicar els imports atorgats en matèria de Joventut a través del Contracte Programa 2022-2025 que el Departament de Drets Socials ha signat amb el Consell Comarcal després de 2 anys de pròrroga de l’anterior Contracte Programa. Aquests imports serveixen per cofinançar les polítiques de Joventut del Consell Comarcal.

Àlex Sastre va presentar breument cadascuna de les línies que formen part del Contracte Programa (Servei Comarcal de Joventut, Oficina Jove i Desplegament de les polítiques locals de Joventut).

En termes generals, els imports atorgats han augmentat en totes les línies a nivell comarcal. També hi ha hagut un increment significatiu en el nombre de sol·licituds de subvenció a la Direcció General de Joventut per part dels ajuntaments de l’Alt Penedès, que ha passat de 18 a 22. L'increment de sol·licituds implica que hi ha més ajuntaments de l'Alt Penedès que han aprovat el seu Pla Local de Joventut i, per tant, que hi ha més polítiques locals de Joventut a la comarca.

La consellera comarcal de Joventut, Susanna Escribà, va valorar positivament l’increment d’un 17% de les aportacions respecte de l’anterior Contracte Programa per poder dur a terme polítiques de Joventut a la comarca.

Vilafranca del Penedès, 14 de juny de 2022

 

Destaquem