Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL MUNICIPI DE SANT CUGAT SESGARRIGUES VA GUANYAR LA COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El 7è Torneig Comarcal de Futbol 7 es va celebrar el cap de setmana passat (28 i 29 de juny) a Sant Pau d’Ordal, al municipi de Subirats. Prop de 250 jugadors, representant 17 equips municipals, van jugar una cinquantena de partits.

 

L’acte central es va viure diumenge, amb la desfilada de tots els equips. Com a padrins del torneig, van actuar el jugador de Sant Sadurní Àlex Moreno, que defensa la samarreta del Mallorca a la Segona Divisió, i el vilafranquí Rai Marchan, vinculat des de fa unes temporades al Reial Madrid.
La final la varen disputar Subirats i Sant Cugat Sesgarrigues. Cap dels dos municipis havia participat abans en una final i va ser un partit renyit que va finalitzar amb empat (2-2) i que va guanyar el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues als penals.
La Final B se la va emportar el Sant Sadurní verd; la Final ©, el municipi d’Olèrdola; la Final D, l’equip del Vilafranca blau, i la Final E, Vilobí del Penedès. Molts alcaldes i regidors dels municipis participants en van acostar a Subirats.
Al llarg del mes de juliol, Penedès Televisió oferirà un partit cada dia.
Vilafranca del Penedès, 1 de juliol de 2014
 

Destaquem