Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL PLA DEL PENEDÈS ACULL LA TERCERA CAMINADA DEL CICLE “CAMINEM!”

El cicle està adreçat a les persones grans de la comarca amb l’objectiu de descobrir el territori i establir sinergies entres les persones dels diferents casals i les associacions de gent gran

El dimarts 18 d’abril el Pla del Penedès va acollir la tercera caminada del cicle de caminades “Caminem!”, i que organitza el Consell Comarcal i les dinamitzadores de SUMAR.

La sortida va permetre conèixer l’entorn del municipi del Pla del Penedès amb una ruta circular fins al Pujolet. El punt de partida va ser la Plaça de l’Ajuntament, on va tenir lloc una breu sessió d’escalfament per part de Coaching Postural. 

Durant la caminada els assistents van poder escoltar la història del camp d’aviació i els refugis de la Guerra Civil que hi ha al terme del Pla del Penedès. També es va explicar la història de la Masia de Cal Orpí. La ruta va finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament amb una sessió d’estiraments.

Hi van participar unes 85 persones grans de diversos punts de la comarca.

La següent excursió serà el divendres 12 de maig a Avinyonet del Penedès. Les persones grans que es vulguin inscriure a aquesta caminada poden fer-ho a través de la dinamitzadora del seu casal o trucant al Servei de Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (telèfon 93 890 00 00 ext, 400).

Vilafranca del Penedès, 20 d'abril de 2023

Destaquem